Andrzej Kryczka od wielu lat zajmuje się piwowarstwem domowym, a od kilku lat jest głównym piwowarem naszego browaru – warząc w Kamionce wszystkie piwa pod marką KONSTANCIN. Stworzył pod tą marką wiele własnych receptur – IPA, APA, Porter, Stout, Lekkie, Witbier, Cranberry IPA. Jego Porter zdobył brąz na europejskim konkursie piwnym Monde Selection w 2017, a IPA na KPR (Konkursie Piw Rzemieślniczych) w Poznaniu w 2017 – największym rzemieślniczym konkursie piwnym w Polsce i jednym z 3 największych w Europie. W Browarze warzy razem ze swoim synem i bratem – prawdziwie rodzinna pasja.
Absolwent Ochrony Środowiska (specjalizacja żywnościowa) na SGGW. Przygodę z branżą rozpoczął 14 lat temu od piwowarstwa domowego. Pierwsze szlify piwowarskie zdobywał, pracując na stanowisku piwowara w znajdującym się wówczas w Oborach pod Warszawą Browarze Konstancin. Certyfikowany sędzia piwny Polskiego Stowarzyszenia Piwowarów Domowych i amerykańskiego BJCP. Sensoryk, krzewiciel wiedzy o piwie. Prowadzi blog PiwnyGaraż.pl, jest jednym z założycieli i głównym piwowarem browaru kontraktowego Kingpin. Michał wybrał na swoje pierwsze piwo pod flagą Konstancina New England India Pale Ale, czyli popularnie zwane NEIPA. Soczyste, mocno chmielone niefiltrowane piwo. Wyjątkowe wśród innych piw w stylu IPA.
Założył wraz z kolegami piwowarami domowymi z Poznańskiej Loży Piwnej – Sebastianem Łęszczakiem i Michałem Kamińskim – inicjatywę kontraktową o nazwie Browar Golem. Ich piwa powstają w zaprzyjaźnionych browarach, głównie w Browarze Czarnków. Receptury poznańskiego tercetu wpisują się w motto amerykańskiej piwnej rewolucji: mocniej, więcej, bardziej! Golem stawia na zdecydowane smaki. Jest laureatem dwóch srebrnych medali na Konkursie Piw Rzemieślniczych w Poznaniu, znalazł się na top 5 polskich browarów wg serwisu Untappd, ma ponad 10 piw z notą 90+ (w skali na 100) na serwisie Ratebeer. Artur uwarzył pod szyldem Konstancina sesyjne West Coast India Pale Ale – lekkie i delikatne piwo, idealne na ciepłe dni.
Dyplomowany piwowar, laureatka nagrody Grand Champion – największego konkursu piw domowych w Polsce, zdobywczyni tytułu Piwowara Roku 2010 i autorka bloga poświęconego piwowarstwu – Blog. homebrewing.pl. Jest również redaktorką kwartalnika „Piwowar” – jedynego na rynku polskim czasopisma poświęconego piwowarstwu, współzałożycielem Polskiego Stowarzyszenia Piwowarów Domowych. Doświadczony sensoryk, konsultant, organizator piwnych eventów, szkoleń i warsztatów z wieloletnim doświadczeniem w warzeniu piwa w skali przemysłowej i domowej. Dorota wybrała na swoją pierwszą warkę pod marką Konstancin belgijski Saison – czyli walońskie piwo żniwiarzy – ze skórką gorzkiej pomarańczy.